Βάπτιση

Δεξίωση Βάπτισης …Οι Προτάσεις της Ποσειδωνία.

Μια άλλη εξέχουσα μέρα που θα μείνει στις μνήμες όλων των συγγενών και φίλων είναι η Βάπτιση, όπου το αγγελούδι μας θα πάρει επίσημα το όνομα του, και ως οντότητα πια οφείλει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τίμησαν με την παρουσία τους την μεγάλη και πρώτη εορταστική του ημέρα.

Είναι γνωστό το άγχος που διέπει αυτές τις μέρες τόσο τους γονείς όσο και τους νονούς ( Κουμπάρους ) που θα έλεγε κανείς ότι ξεπερνά και αυτό του γάμου ιδίως για την μητέρα που πασχίζεις για όλους και για όλα επιφορτισμένη με την αγωνιά των προετοιμασιών του εκκλησιαστικού μυστηρίου και κατόπιν της δεξίωσης των καλεσμένων…

Η Ποσειδωνία είναι για μια ακόμα φορά εδώ, δίπλα σας και ειδικευμένη στην εστίαση της βάπτισης θα σας απαλλάξει από το στρες και την αγωνία, θα σας διαβεβαιώσει ότι όλα θα πάνε καλά και μόνο ευχές και συγχαρητήρια θα έχετε να δεχθείτε από τον κόσμο σας.

Είναι αρκετή μια επίσκεψη στον χώρο μας, δείτε τι έχουμε να σας προτείνουμε, πείτε μας την γνώμη και τις ιδέες σας, και τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά.

Ένα είναι βέβαιο ότι το αγγελούδι σας στο μέλλον θα έχει να καμαρώνει μια λαμπερή ανάμνηση από την επιλογή που εσείς κάνατε χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια ολόκληρη περιουσία.

Ο στολισμός της αίθουσας ποικίλει ανάλογα με το φύλλο του παιδιού και την δική σας προτίμηση ενώ το σέρβις και τα μενού που θα αποφασίσετε θα σερβιριστούν με την ίδια απαράμιλλη ποιότητα που όλοι γνωρίζουν τόσα χρόνια στην Ποσειδωνία.

Τέλος ευχόμαστε ένθερμα να σας ζήσει και να ευτυχίσει, κι εσείς να είστε υγιείς και να χαρείτε το ίδιο γεγονός με τα εγγονάκια σας στο μέλλον μαζί μας.